PHE | Mérnöki megoldásoktól mindenkinek

mérnöki megoldások mindenki számára

Szolgáltatások

Lebonyolítás | PHE

Lebonyolítás

A beruházáslebonyolítás a mérnöki tevékenység egyik legösszetettebb feladata. Teljeskörű mérnöki támogatást kínálunk Ügyfeleink részére, amely a kezdeti lépéstől, a koncepció megszületésén keresztül, a tervezésen és kivitelezésen át a tényleges megvalósulásig tart.
Egy építőipari beruházás magánszemély vagy egy vállalat életében is ismeretlen kihívásokat jelenthet, amely kellő tapasztalat hiányában könnyedén vezethet többlet anyagi kiadáshoz. Olyan teljeskörű mérnöki szolgáltatást kínálunk Ügyfeleink részére, amely az adott beruházást végig kíséri: a kezdeti lépésektől, a megvalósításon át, a tényleges használatbavétel megszerzéséig. Tapasztalt szakági kollégáinkat már a koncepciótervezés fázisában bevonjuk a munkába és így olyan megoldásokat tudunk kidolgozni Ügyfeleink részére, amely a jövőbeni épület ideális működését és optimális energiafelhasználását hivatott elősegíteni. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy amit teremtünk az igazi fenntartható érték legyen környezetünk számára is.
Projektmenedzsment | PHE

Projektmenedzsment

Egy építőipari projekt megvalósításánál a legfontosabb három tényező: az idő, a költségkeret és a minőség. A projektmenedzsment feladata ennek a három tényezőnek a mentén a beruházást megvalósítani az adott költségkereten belül a megtervezett idő alatt a megfelelő minőségben.
Az építési projektmenedzsment feladata az erőforrások megfelelő szervezése annak érdekében, hogy az adott építési beruházást a rendelkezésre álló költségkereten belül a megtervezett időintervallum alatt a megfelelő minőségben megvalósuljon. A projektmenedzsment kiemelt feladata a tervezésmenedzsment, a kivitelezésmenedzsment, költség- és bekerülési elemzések, kockázatelemzések, ár-érték-használhatóság optimalizálása, műszaki- és gazdasági ellenőrzés és nyomon követés, ügyfélkezelés, illetve a megfelelő dokumentálás a projektmegvalósítás teljes ideje alatt.
Műszaki ellenőrzés | PHE

Műszaki ellenőrzés

A műszaki ellenőrzés célja, hogy az adott építési beruházás a tervezett költségkereten belül a megfelelő minőségben a hivatalos építési engedélyek és építési szabványok szerint valósuljon meg. Tapasztalt építési- és szakági (épületgépész-, és villamosmérnök) műszaki ellenőreinkkel biztosítjuk beruházó Ügyfeleink képviseletét a kivitelezés teljes időtartama alatt.
A műszaki ellenőrzés célja, hogy az adott építési beruházás a tervezett költségkereten belül a megfelelő minőségben a hivatalos építési engedélyek és építési szabványok szerint valósuljon meg. Tapasztalt építési- és szakági (épületgépész-, és villamosmérnök) műszaki ellenőreink kooperatív hozzáállásukkal támogatják az építési beruházás előremenetelét, ezáltal a Beruházót képviselve pénzt-, időt-, és energiát spórolnak meg a kivitelezés folyamán. A műszaki ellenőri tevékenységet a 1997. évi LXXVIII. törvény (Építési törvény) és a 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet határozza meg, mely tevékenység gyakorlása mérnöki jogosultsághoz kötött. Műszaki ellenőreink mindannyian a Magyar Mérnök Kamara tagjai.
Műszaki tanácsadás | PHE

Műszaki tanácsadás

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk Ügyfeleink műszaki tanácsadására. Egy építési beruházás során számos kérdés és probléma merül fel, amelyet megfelelő tapasztalat mellett gyorsan és rugalmasan tudunk kezelni.
Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk Ügyfeleink műszaki tanácsadására. Egy építési beruházás során számos kérdés és probléma merül fel, amelyet megfelelő tapasztalat mellett gyorsan és rugalmasan tudunk kezelni. Az építőiparban is számos új technológia és megoldások halmaza található, azonban fontos megtalálni az építési beruházásunkhoz a megfelelő és optimális megoldást. Szakági (épületgépész-, és villamosmérnök) kollégáink bevonásával teljeskörű, széles szemléletű műszaki tanácsokkal látjuk el Ügyfeleinket.
Ingatlanfejlsztés | PHE

Ingatlanfejlsztés

Munkatársaink széles körű kivitelezői tapasztalattal rendelkeznek, ezt kihasználva vágunk bele kisebb - nagyobb ingatlanfejlesztési beruházásba, saját részre Magyarországon és külföldön is.
Cégünk erőforrásait kihasználva vágunk bele kisebb - nagyobb ingatlanfejlesztési-, illetve ingatlan hasznosítási beruházásba Magyarországon és külföldön is. Kollégáink tapasztalataira építve már számos magas műszaki tartalmú lakóingatlant fejlesztettünk értékesítésre és bérbeadásra egyaránt.